Miro Kids


Бебешки и детски онлайн магазин MIROKIDS с над 10 000 артикула за бебето и детето. Най-доброто и правилно място за пазаруване .В нашия онлайн магазин ще намерите огромно разннообразие от висококачествени детски стоки, бебешки дрешки,детски колички,кошари,аксесоари,био и органична козметика,детски дрешки,и играчки от водещи световни производители.Възползвайте се от страхотните месечни промоции и оферти за по-добри цени.В магазина работи персонал с над 20 г. опит в търговията с бебешките и детските артикули. Оношението към клиента е най-важно за нас.Винаги ше се отзовем,с адекватен отговор на  всеки въпрос свързан с областа в която работим.

Нека игрите започнат.("Let the games begin.")

Очакваме ви.

 

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай”.

При направена от вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес.  Наш представител ще се свърже с Вас по телефона .

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

 

ДОСТАВКАТА се извършва с куриер - след като направите поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, за потвърждение. Поръчката ви се поставя в оригинална опаковка и се изпраща по куриер, до адреса посочен при заявката или до поискване от офиса на куриерската фирма.

Заявки ,подадени след 13.00 ч., официални почивни дни и празници се обработват и изпращат в първия работен ден.

 Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес

WWW. MIROKIDS.COM се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

 

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

 

1. Клиент, поръчал стока през електронния магазин www. MIROKIDS.COM и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:

- при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;

- не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

- доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;

- цената не съответства на оферираната;

- при условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ;

- рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

2. След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира в 7 дневен срок, или да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена в следните случаи и срокове:

2.1. Ако по време на нейната експлоатация са настъпили повреди, предвидени като гаранционни;

2.2. В случаите, предвидени в чл.69, ал. 3 от ЗЗППТ.

3. Рекламации се приемат, както следва:

По т.2.1 - в срока предвиден в гаранционната карта, придружаваща стоката, след подробното попълване на формуляра за рекламация.

По 2.2 - в 7-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.

Транспортните разходи по т.3 са за сметка на клиента

Линк към платформата за решаване на потребителски спорове към ЕК. https://ec.europa.eu/consumers/odr

Този електронен магазин съдържа линкове към други сайтове. www.MIROKIDS.COM не носи отговорност за тяхното съдържание.